VÅRE TJENESTER

Våre tjenester

Gravemaskin som graver på en isete og snødekt vei

Graving & Drenering

Vi har lang og bred erfaring fra variert arbeid, og vi påtar oss alle typer graveoppdrag. Noe av det vi tilbyr er graving, planering, drenering, kabelgraving, reparasjon og utskifting av vann og kloakk. Ta kontakt for en gratis befaring.

Vei & Grunnarbeid

Vi hjelper til med etablering av vei og grunnarbeid før ny asfalt legges. Vi vet at et godt grunnarbeid er viktig for at asfalten som skal legges ikke sprekker opp over tid, og får et godt og varig resultat. Ta kontakt for en gratis befaring.

Gravemaskin som graver i snømasser

Vann & Avløp

Skal det legges nytt vann, avløp eller overvann/drenering, eller bytte gamle vann og avløpsrør så hjelper vi i Sindsen Maskin deg. Vi tar på oss prosjekter både for private og det offentlige. Ta kontakt for en gratis befaring.

Lastebil med henger som tømmer ut masse

Massetransport

Vi kan tilby levering av pukk, grus, sand og jord. I tillegg til transport av fyllmasser. Vår maskinpark tar hånd om de fleste oppdrag, om de er små eller store. 

Gravemaskin som graver på en tomt

Anleggsgartner

Vi utfører alt innen hagearbeid. Belegningsstein, brostein, ferdigplen og vi hjelper deg med beplantingen i hele eller deler av hagen. Vi har kunnskapen og erfaringen som skal til for å få et strålende resultat. Ta kontakt for en gratis befaring!

Steinlagt mur på en tomt foran et hvitt hus

Beleggningsstein

Vi utfører alt av legging av stein til gårdsplasser og uteplasser. Vi har mange forskjellige løsninger og steiner slik at du får akkurat den plassen du ønsker deg. Ta kontakt med oss for mer informasjon rundt beleggningsstein.

Har du noen spørsmål? ikke vær redd for å ta kontakt

Kontakt oss

+ 47 95 24 91 27

torbjorn@sindsenmaskin.no

Følg oss på Facebook!

Vår beliggenhet

Kobberbekkveien 27, Sande I Vestfold

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle